Global Touch – Kosovo & UAE-Kosovo Chamber of Commerce
Organizimi i Eventeve

 

 • Konferenca Biznesi

 • Forume Biznesi

 • Panaire dhe Seminare per Punesim

 • Takime Biznesi dhe marrveshje direkte

 • Promovim i Bizneseve

Financat

 

 • Finacim I projekteve

 • Ortakeri/Partneritet

 • Bashkë-financim

 • Kredi

Bashkëpunim

 

 • Orakeri ne Biznes

 • Menagjim i patunshmërisë

 • Menagjim Hotelier

 • Menagjim i Financave

Hulumtim i Tregut

 

 • Marketing Digjital

 • Identifikimi i Bizneseve

 • Raporte Projektesh

 • Plan Biznesi

Rreth Nesh

Global Touch & UAE-Kosovo Chamber of Commerce has a vision, and not easy task to accomplish not only our goal to do the best for the Economic Development of the country where we will be present but all the needs of local and international businesses to show the power of being united. This Business Platform sets out how we will build on this legacy and create an organization that everyone is proud to be a member.

Galeria
Konferencat e fundit
Unë jam kryetari i Odës Ekonomike UAE-Kosovë dhe organizatori i Biznesit