Sherbimet tona
Organizimi i Eventeve

 

 • Konferenca Biznesi

 • Forume Biznesi

 • Panaire dhe Seminare per Punesim

 • Takime Biznesi dhe marrveshje direkte

 • Promovim i Bizneseve

Financat

 

 • Finacim I projekteve

 • Ortakeri/Partneritet

 • Bashkë-financim

 • Kredi

Bashkëpunim

 

 • Orakeri ne Biznes

 • Menagjim i patunshmërisë

 • Menagjim Hotelier

 • Menagjim i Financave

Hulumtim i Tregut

 

 • Marketing Digjital

 • Identifikimi i Bizneseve

 • Raporte Projektesh

 • Plan Biznesi